Mosia Chindia

Moșia Chindia – 7 motive să-ți faci stoc de carne sănătoasă

Carnea sănătoasă și gustoasă e greu de găsit zilele astea. Ai făcut deja multă cercetare în acest sens până ai ajuns aici, la Moșia Chindia. Ai aflat deja care sunt diferențele dintre un animal crescut industrial, injectat cu tot felul de substanțe care să-i grăbească creșterea și hrănit cu produse chimizate și medicamente care să-l mențină în viață, și un animal crescut liber, natural, așa cum o făceau bunicii noștri pe vremuri.

Dacă, însă, ai nevoie de câteva argumente în plus pentru care să îți faci un stoc de carne, iată care sunt acestea:

  1. Economisești

Atunci când alegi să cumperi o cantitate mai mare de carne, beneficiezi și de o reducere. Astfel, ajungi să cumperi la un preț bun atât carnea tocată sau oasele de ciorbă cât și pe cea pentru friptură sau produsele gata de servit cum ar fi cârnații sau crenvurștii. Urmărește mereu promoțiile de pe site! Dacă vrei, poți să te abonezi și la newsletter, ca să fii la curent cu reducerile. De obicei durează cîteva zile și sunt în limita stocurilor disponibile.

  1. Nu mai cumperi carne spontan, din surse îndoielnice, doar pentru că nu ai nimic de mâncare acasă.

Pentru că ai deja stoc de carne sănătoasă în congelator, nu mai faci cumpărături impulsive, ceea ce face bine și la buzunar și la sănătate.

  1. Consumi doar carne obținută responsabil.

Adică de la animale crescute natural și cu grijă pentru mediul înconjurător. Animalele crescute prin pășunare regenerează solul. Un sol sănătos stochează carbon. Iar depozitarea carbonului este grozav de benefică pentru mediu.

  1. Carnea de la animalele pășunate are mai multe vitamine și minerale. Și este conservată prin cea mai sănătoasă metodă care există – congelarea.
  2. Ajută la planificare.

E mai ușor să îți faci planul săptămânal de gătit atunci când știi deja ce stocuri ai în frigider și congelator.

  1. Câștigi timp.

Timpul pe care altfel l-ai petrece căutând o altă sursă de hrană sănătoasă, de la un alt furnizor care trebuie mai întâi testat. Găsirea surselor de încredere presupune un proces destul de elaborat care se întinde în timp și disponibilitatea de a experimenta.

  1. Siguranța financiară.

Din păcate, în ultima vreme prețurile cresc de la zi la zi. Nu știi dacă alimentele tale preferate vor costa săptămâna viitoare cât costă azi. Dacă ai deja un stoc de carne sănătoasă, care este un produs relativ scump, scapi de această problemă. Pentru perioada următoare, cel puțin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *