Mosia Chindia

Moșia Chindia – diferența dintre cârnații pășunați și cei de supermarket

Suntem mândri de cârnații noștri. Este o diferență majoră de gust între edițiile limitate de cârnați din carne pășunată Moșia Chindia și cârnații comuni de la supermarket.

Cei din magazin sunt produși, de obicei, din animale sacrificate și dezosate imediat, într-un proces cunoscut sub numele de „dezosare la cald”. La cârnații obișnuiți, acea carne fierbinte intră direct în producția de cârnați înainte de a fi refrigerată sau congelată. Acest proces generează un miros care vă va schimba complet părerea despre produsul rezultat. De fapt, unele persoane nu reușesc să treacă prin experiența asta și să continue să consume cârnați.

Apoi, un procent foarte mare de producători adaugă ingrediente de legare sau de extindere pentru a crește durata de conservare a produselor lor. Unitățile care produc sute de mii de kilograme de cârnați pe zi se străduiesc să găsească modalități prin care produsele lor să rețină umiditatea și apa care este adăugată în amestec. Principalul motiv pentru reținerea apei este creșterea în greutate a produsului final. Apa este mult mai ieftină decât proteinele, așa că în cele din urmă acest lucru crește profitul.

În mod similar, grăsimea este ieftină și de obicei destul de abundentă în procesoarele de mare volum. Producătorii de mărfuri se străduiesc să adauge cât mai multă grăsime posibil, pentru a reduce astfel prețurile materiei prime.

De ce să alegeți cârnații din carne pășunată

Cârnații crescuți la pășune la Moșia Chindia sunt făcuți după rețete ce conțin numai proteine ​​de înaltă calitate, condimente și membrană naturală de porc. În plus, sacrificăm și răcim animalele înainte de dezosare și producția de cârnați.

Credem că niște cârnați puțin mai slabi dar bine condimentați și făcuți din bucăți de carne de calitate sunt mult superiori unora plini de grăsime. Sigur că acest lucru adaugă costuri, însă este o experiență culinară care merită efortul. Nu adăugăm lianți, aditivi, conservanți sau alte chimicale și, cu toate acestea, obținem același termen de valabilitate pentru că alegem să îi păstrăm congelați.

Cârnații delicioși sunt grozavi atât pentru adulți, cât și pentru copii. Pot fi preparați la grătar, la tigaie sau chiar la cuptor. Stați aproape, revenim și cu rețete!

2 thoughts on “Moșia Chindia – diferența dintre cârnații pășunați și cei de supermarket

  1. Savin Mihai Ovidiu Dănuț spune:

    Da,totul suna foarte bine! Aștept cu nerăbdare sa fac prima comanda ! Stau în Baldana ,județul Dvs. Sănătate și spor la vânzări!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *